VEILIG, SNEL EN IN DE CLOUD WERKEN MET BOLSTREET

Bolstreet levert een software waar bloembollen- en vaste plantenkwekers hun teeltadministratie in kunnen bijhouden. Bolstreet is een webbased systeem. Dit betekent dat gebruikers in de cloud werken. Een groot voordeel hiervan is dat gebruikers altijd en overal in kunnen loggen. Zowel op de computer als op een tablet of mobiele telefoon. Bovendien worden uw gegevens, wat er ook gebeurt, veilig opgeslagen.

MISSIE

Ons doel is het ontwikkelen van een uiterst simpel en snel programma. Iedereen moet eenvoudig met het programma kunnen werken. Onze missie is dan ook ervoor te zorgen dat gebruikers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het bijhouden van hun teeltadministratie zodat ze meer tijd hebben voor zaken die echt belangrijk zijn.

VISIE

Het gebruiksgemak van het programma is het meest belangrijk. Dit is op het eerste gezicht al te zien aan de vormgeving van het programma. Duidelijke en overzichtelijke schermen, heldere invoer en zonder handleiding te gebruiken. We streven naar een zo simpel mogelijk programma waar jong en oud mee uit de voeten kan. Een programma zonder poespas maar waar uiteraard wel alles inzit wat een kweker nodig heeft.

ONTWIKKELEN & INNOVEREN

Bolstreet is toekomstgericht. We reageren dan ook snel op nieuwe ontwikkelingen en regelgeving. Als gebruiker van Bolstreet profiteert u hier kosteloos van.


Om op de hoogte te blijven werken we niet alleen nauw samen met in- en verkoopbureau's, de BKD en Floricode. Onze klanten spelen ook een belangrijke rol als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Deze kunnen namelijk als beste bepalen hoe onze software in de praktijk nog slimmer, beter of handiger kan functioneren. Suggesties worden zorgvuldig genoteerd in ons ticketsysteem. Via  dit  systeem houden we klanten tevens op de hoogte van de voortgang wat betreft de implementatie.